Las & constructiewerk

PTS Machinery beschikt over een uitgebreide las- en constructieafdeling. Deze is uitgerust met moderne lasapparatuur en diverse robots.

Ervaren lassers

Ons team bestaat uit ervaren lassers met de gewenste kwalificaties voor diverse materiaalsoorten (S355-S690QL en S 890), zowel gegloeid als ongegloeid. Voor speciale staalsoorten of kwalificaties biedt PTS Machinery een oplossing op maat, alsook de mogelijkheid om lassers orderspecifiek te laten certificeren.

Certificering

Daarnaast beschikken we over gecertificeerde medewerkers die tijdens het productieproces NDT onderzoek kunnen uitvoeren. Alle las- en constructiewerken kunnen worden uitgevoerd onder toezicht van erkende keuringsinstanties (bv. Lloyd’s, DNV, ABS). PTS Machinery is DNV gecertificeerd onder: ISO3834-2 en EN1090-1 EXC3.

constructielassen

Constructiewerk

Onze constructie afdeling is in staat om samengestelde producten tot 50 ton te handelen. Wij hebben ervaring met diverse framewerken, onderstellen van machines, hijswerktuigen en zware tandwielkasten.

Wij produceren bijvoorbeeld verschillende soorten en maten off-shore containers voor powerpacks en lieren. Hiernaast ziet u een zogenaamde umbilical container in productie.

Deze containers worden onder keur van DNV of Lloyds geleverd. Om tot deze certificering te komen wordt het las- en constructiewerk binnen PTS Machinery uitgevoerd door gecertificeerde lassers en constructie bankwerkers. Zij staan ook borg voor een gedegen interne opleiding en zodoende doorstroming van onze jeugdige medewerkers.